Leila Stockmarr ny folketingskandidat for Enhedslisten i Lyngby

 

Foto: Joachim Rode

Leila Stockmarr er ny folketingskandidat for Enhedslisten i Lyngbykredsen og afløser Anna Berg, der har været opstillet i kredsen siden 2018.

Leila Stockmarr er 39 år, har en lille søn og bor i København. Hun har en Ph.d. i International politik og arbejder til daglig som international rådgiver for Enhedslistens folketingsgruppe. Hun har tidligere været ansat hos Alternativet, kommunikationsbureauet Advice og i Klimaministeriet.

Hendes politiske hovedinteresse er den grønne omstilling – både i Danmark og internationalt.

” Klimakrisen løser ikke sig selv. Den grønne omstilling er den altoverskyggende udfordring, vi står overfor.  Og vi er håbløst bagud. Vi har et gigantisk ansvar overfor kommende generationer. Et ansvar vi allerede er ved at svigte ikke mindst pga. Socialdemokratiets og de borgerliges klimanøl. Klimaet har brug for konkrete løsninger, men også store visioner for hvordan fremtidens grønne velfærdssamfund kan se ud. Regningen må vi ikke efterlade i børneværelset eller hos dem, som har mindst.”, siger Leila Stockmarr.

Enhedslisten opstiller til næste folketingsvalg med en prioriteret liste med det nuværende folketingsmedlem Søren Søndergaard som spidskandidat og Leila Stockmarr som nummer 2 på listen.