Enhedslistens kandidater til kommunalvalget 16. november

Enhedslisten afleverede d. 13. september opstillingslisten med 7 kandidater til efterårets kommunalvalg. Spidskandidaten er Henrik Bang, der arbejder som gymnasielærer og som har været medlem af kommunalbestyrelsen siden 2014.

Henrik Bang er pt. formand for beskæftigelsesudvalget og har i den forløbne periode også været næstformand i bæredygtighedsudvalget.

Henrik Bang mener, at der er mange ting at tage fat på i Lyngby-Taarbæk.

”Enhedslisten knokler for at sætte røde og grønne aftryk i kommunen. Vi har gjort en forskel, når det gælder kommunens strategi for bæredygtighed og indsatsen for arbejdsløse og syge. Men der er meget at tage fat på. Vi skal sikre at alle børn og unge har et godt liv og vi skal sørge for bedre omsorg for de ældre. Og ikke mindst skal vi have meget mere fart på den grønne omstilling.”

” Al erfaring viser, at inddragelse af aktive borgere er afgørende, når vi skal finde de rigtige løsninger. Det har været svært under pandemien, men nu er det tid til at tage fat. Det er en hovedprioritet for Enhedslisten at styrke borgerinddragelsen”

Enhedslisten i Lyngby opstiller på en prioriteret partiliste. Nummer 2 på listen er 41-årige Lise Hogervorst, der for tiden har orlov fra sit job som pædagog på Hummeltofteskolen, mens nummer 3 er Jeanette Astrup, der til daglig arbejder som faglig konsulent i 3F.

Den yngste kandidat på listen er den 18-årige lærling Carl Friis og den ældste er 69-årige Jesper Grand.