International kampdag i idylliske omgivelser


I år får alle i Lyngby-Taarbæk en ny mulighed for at markere 1. maj, nemlig ved et offentligt morgenarrangement i Bondebyen. Og ikke bare i Bondebyen, men i Bondebyens hjerte, den skønne firelængede stråtækte Lindegården på Peter Lundsvej, hvor alle morgenfriske er velkomne til at være med fra kl. 8.30. Uanset hvem man er, kan man deltage, og det er ganske gratis, men man kommer så til at lægge øre til indlæg fra folketingsmedlem Finn Sørensen, som er Enhedslistens arbejdsmarkedsordfører, kommunalbestyrelsesmedlem Henrik Bang, som er Enhedslistens første repræsentant i Lyngby-Taarbæk kommunalbestyrelse samt Tobias Clausen der er kandidat for Folkebevægelse ved EU-parlamentsvalget.
Det er dog ikke altsammen kun ord (og sang!), for Enhedslisten, som er arrangør, serverer gratis kaffe og morgenbrød samt, hvis nogen ønsker det, en Gammel Dansk til at styrke sig på.